0240–592870 info@folkepersienn.se

Lamellgardiner

Lamellgardin

Inredningsdetalj för stora fönster

StyRa® Lamellgardin funkar lika bra i hemmet som på kontoret eller i offentliga miljöer. Det är den absolut bästa produkten att sätta i stora fönster som t.ex. inglasade altaner eller lutande nockfönster. Lamellgardinen kan fås i många olika färger och mönster, den blir därför lika mycket en inredningsdetalj som ett solskydd. Många vävar finns i 2 olika lamellbredder, 89mm eller 127mm breda. 127mm är standard storlek.

Välj dragstav som reglage och gardinen blir barnsäker utan några loopade linor eller annat som hänger och kan vara farligt för barn. Alternativa reglage är lina & kedja samt motordrift för styrning med fjärrkontroll eller tryckknappar.

  • Alltid måttanpassat, allt tillverkas efter beställning.
  • Optimal för lutande fönster.
  • Täcker stora ytor.
  • Möjlighet till insticksfärger.

Modeller

StyRa® Lamellgardin finns i 3 olika utföranden. Standard, mittdelning och lutande. Vid standard så samlas lamellpaketet på en sida när man öppnar gardinen, vid mittdelning så går de åt båda hållen (endast lina & kedja kan användas). En lutande Lamellgardin används i lutande fönster.

Vävar

Till detta solskydd finns en stor mängd olika färger på väven.  Möjligheten att välja olika färger i en och samma Lamellgardin finns alltid. StyRa® använder sig av Sandatex vävar för att garantera bästa kvalité.

Reglering

Detta solskydd regleras med hjälp av en dragstav i de utföranden det är möjligt. Du öppnar, stänger och vinklar gardinen med en dragstav. Alternativa reglage är lina & kedja samt motordrift för styrning med fjärrkontroll eller tryckknappar.

 

Storlekar

Maxbredd: 7000 mm
Maxhöjd: 4000 mm

 

 

 

StyRa® produkter levereras alltid enligt SS-EN 13120:2009+A1:2014 ”Invändiga Solskydd – Funktions och Säkerhetskrav”