0240–592870 info@folkepersienn.se

Persienner

Persienn 25mm

Alla våra persienner är tillverkade av StyRa® och blir tillverkade efter dina personliga mått.

Persienn 25mm är ett flexibelt solskydd i och med att den bygger på lameller som kan vinklas så att man kan styra hur mycket ljus som ska komma in. Persiennen har vuxit med tiden och idag finns det många olika varianter på en traditionell persienn vilket gör att möjligheterna är mycket större idag mot förr.

Alla våra produkter som levereras med lina eller kulkedja levererar vi barnsäkra. Det innebär att vi följer de 
 lagkrav som tagits fram av EU på att det inte får finnas loopade linor som barn kan fastna i och ta skada av.

Maxbredd: 3000 mm
Maxhöjd: 3000 mm
Maxyta: 8 m2

Skötselråd StyRa® Persienn 25mm

Rengöring:

Persiennen är av hög kvalité och kräver inget speciellt underhåll för dess funktion. Persiennen utsätts dock för damm och smuts och bör rengöras minst en gång om året för bästa finish. Använd dammborste eller mjuk trasa och ljummet vatten. Det går också att använda en dammsugare med mjuk borste vid rengöringen. Vid fönstertvätt kan persiennen enkelt plockas ner (beroende på fäste som är använt).

 

Varning för skarpa listkanter:

Man skall hantera persiennen försiktigt och gärna använda tunna lämpliga arbetshandskar eftersom listkanter kan vara vassa.

 

För motoriserade perseinner:

Inkoppling och service är olika beroende på vilken motor som sitter i produkten, kolla motorns separata instruktioner för detta. Undvik att använda solskyddet om du misstänker fel i elektriska komponenter eller kablage.

 

 

StyRa® produkter levereras alltid enligt SS-EN 13120:2009+A1:2014 ”Invändiga Solskydd – Funktions och Säkerhetskrav”